Këto vendime solli kryesia qendrore e ASH-së

Shkup, 25 korrik – Kryesia Qendrore e Aleancës për Shqiptarët, sonte (25.07.2021) mbajti mbledhjen e radhës në të cilën u diskutua për përgatitjet për zgjedhjet lokale. Në këtë mbledhje u sollën edhe dy vendime:

 

1. Shtabi Qendror i partisë u plotësua me anëtarë të ri nga katër zonat zgjedhore:

Për Zonën 1

Zulfi Adili

Për Zonën 2

Elmi Aziri

Për Zonën 5

Syrija Rashidi

Për Zonën 6

Halil Snopçe dhe Ilire Dauti

2. Kryesia Qendrore autorizon Kryetarin e partisë që të organizojë kuvendet zgjedhore të degëve, për zgjedhjen e kandidatëve për kryetar të mundshëm të komunave.

Related posts

Të siguruarit investuan 81,2 milionë euro në polisa

Z H

VMRO-DPMNE “tërbohet” pasi dëgjoi për kandidimin e Joveskit si gjykatës kushtetues

Z H

Takim i ministrit Filipçe me ambasadoren britanike Gallouej

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More