KFOR-i me stërvitje për kontroll të turmës dhe trazirave

nga D V

KFOR-i ka zhvilluar sot stërvitje “Shpëtimi i Shpejtë”, për siç thuhet për të ruajtur gatishmërinë e lartë operacionale.

Në njoftim thuhet tutje se gjatë stërvitjes ata u trajnuan në skenarë të kontrollit të turmës dhe trazirave dhe testuan disa procedura evakuimi.

“KFOR-i vazhdon të zbatojë mandatin e tij – bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së të vitit 1999 – për të ofruar një mjedis të sigurt për të gjithë njerëzit që jetojnë në Kosovë…”, thuhet në njoftim.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More