Agjencia Zhurnal.mk

Kiçeec ende nuk ka ardhur në burgun e Shutkës, ka kërkuar prolongim të vuajtjes së dënimit!

Shkup, 12 tetor, zhurnal.mk – Zoran Milevski Kiçeec, sot duhet të paraqitet në burgun e Shutkës ku duhet të vuan dënimin me burg prej 3 viteve si i gjykuar në “Reket”. Ai më parë mori një akt udhëzues nga Gjykata Penale, gjegjësisht vet më 12 tetor të paraqitet në burg.

Drejtori Esad Rahiq për Fokus tha se deri në këtë moment Kiçeec ende nuk ka ardhur.

Siç mësohet ai nga gjykata ka kërkuar që ti prolongohet mbajtja e vuatjes së dënimit, por deri më tani nuk bëhet e ditur se është marrë ndonjë vendim në këtë aspekt.

Kiçeec ishte i dënuar në rastin “Reket” pasi e pranoi fajin, ndërsa Apeli ia konfirmoi dënimin edeh pse ai u ankua dhe kërkoi ulje të dënimit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...