Maqedoni

Kiceec më 26 tetor futet në burgun e Strugës, kërkesën e bëri mos të vuajë dënimin në ‘Shuto Orizare’

Zhurnal Ads

Shkup, 15 tetor – Zoran Milevski Kicheec duhet të paraqitet në burgun në Strugë më 26 tetor, ku duhet të vuajë dënimin e tij me burg, në të cilin u dënua në çështjen “Reket”, konfirmoi kryetari i gjykatës në Ohër, Vasil Batkoski.

Ai sqaron se Milevski nuk kërkoi shtyrje klasike të ekzekutimit të dënimit, por paraqiti kërkesën për shkak të paaftësisë së Gjykatës Penale në Shkup, për shkak të ndryshimit të adresës së vendbanimit në Ohër.

Çështja mbërriti dje në Gjykatën Penale. Akti i referimit është lëshuar për 26 tetor, për burgun në Strugë, sepse burgu në Ohër është për të mitur dhe ka një njësi paraburgimi, tha Batkoski.

Në vend të burgut të Shkupit, Kicheec tani do të vuajë dënimin e tij në repartin gjysmë të hapur në Strugë. Ai u dënua me tre vjet burg, por i kanë mbetur më pak se dy vjet për të vuajtur, pasi ai gjithashtu llogarit kohën që kaloi në paraburgim.

Postime të ngjashme

Ndotja e ajrit merr hov, djegia e deponive nuk ndalon

admin

Karaxhovski me mesazh për të rinjtë: Mos lejoni virusi të hyjë në familje

T E

Mbështetje financiare për 48 kompani që vendosën të investojnë në kohë të krizës

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...