Kina kremton Ditën Kombëtare me ceremoninë e ngritjes së flamurit

Ceremoni të ngritjes së flamurit u organizuan të premten në mëngjes në mbarë vendin, përfshirë kryeqytetin Pekin dhe rajonet e posaçme administrative të Hong-Kongut dhe Makaos, për të festuar 72-vjetorin e themelimit të Republikës Popullore të Kinës.

Qeveria e Rajonit të Posaçëm Administrativ të Hong-Kong mbajti një ceremoni në Sheshin “Bauhinia e artë”, ku u ngrit flamuri kombëtar dhe flamuri i këtij rajoni, në prani të zyrtarëve qeveritarë dhe përfaqësuesve të tjerë.

VIDEO

Një ceremoni e ngjashme u zhvillua edhe nga qeveria e Rajonit të Posaçëm Administrativ të Makaos në sheshin “Lotusi i artë”.

Related posts

Tërmet i fuqishëm në ishullin e njohur në Greqi

D V

BE-ja nuk do të pranojë kurrë dy shtete në Qipro, thotë von der Leyen

D V

BE-ja kërkon mbështetje për krizën me migrantë në Lituani

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More