Kinezët ‘kopjuan’ VW Beetle, mund të paditen nga Volkswagen?

Pas ata kishin premierën e versionit të tyre të Beetle disa muaj më parë, kinezët duket se kanë vendosur për ta sjellë atë në Evropë.

 

Dhe para kësaj, ata vendosën të patentojnë dy versione të modelit në Zyrën Evropiane të Pronës Intelektuale (EUIPO).

Kjo është pikërisht ajo që bëri Great Wall Motors.

Volkswagen Beetle në interpretimin e ri quhet Punk Cat.

Ky është një model elektrik, dhe e vetmja e panjohur është se cili nga dy modelet e ekspozuara do të përdoret.

Aplikimi është aprovuar nga një organ evropian dhe është i vlefshëm për pesë vitet e ardhshme me mundësinë e zgjatjes në një maksimum prej 25 vjetësh.

Interesante, Great Wall Motors në Kinë po bashkëpunon me BMW.

Sa i përket Volkswagen, ata kanë dhënë një deklaratë ku kanë thënë se po e shqyrtojnë këtë çështje në lidhje me shkeljen e modelit ose të drejtat e dizajnit të Volkswagen AG dhe rezervojnë të drejtën për të ndërmarrë veprime të nevojshme ligjore, citohet një përfaqësues i Volkswagen për Carscoops. 

Related posts

Mbi 150 shoferë u gjobitën në Holandë – ata regjistruan aksidentin me celularët e tyre

D V

Shoferi i Toyota Fortuner përfundon ‘i rrotulluar’, ndërsa përpiqeni të bërë ‘drift’ në rërë

Redaksia

Audi Grandsphere, vetura e së ardhmes që ngjan shumë me skenat e filmave fanta-shkencë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com