Agjencia Zhurnal.mk

“Kishim më shumë pacientë sesa dhoma”, flet infermierja shqiptare në spitalin e Miçiganit

Riana Dragu është infermiere në vijën e parë të frontit në luftën kundër COVID-19 në Miçigan. Ndërsa shumë njerëz i konsiderojnë punonjësit e kujdesit shëndetësor si ajo, heronj – Riana thotë se gjithmonë i ka pëlqyer të ndihmojë njerëzit dhe thjesht po bën detyrën që ka e zgjedhur me pasion. Kolegia Rudina Dervishi bisedoi me Rianën përmes Skype-it në një nga ditët e saj të pushimit. Infermierja Riana Dragu flet për eksperiencën në spitalin e Miçiganit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...