Agjencia Zhurnal.mk

Klubet angleze kundër vendimit për 5 zëvëndësimet

Klubet e Premier Ligës kanë vendosur të kthehen te rregullat për lejimin e vetëm 2 zëvendësimeve për ndeshje gjatë sezonit të ardhshëm 2020/21, përkundër që FIFA ua mundësoi që edhe sezonin e ardhshëm të vazhdojnë me nga 5 zëvendësime.

Klubet e Premier Ligës votuan kundër propozimit që të vazhdohet me nga 5 zëvendësime edhe për sezonin e ardhshëm, gjatë një takimi të aksionarëve dhe klubeve.

Gjatë këtij takimi, 11 nga 20 klubet e Premier Ligës votuan kundër propozimit për vazhdimin me 5 zëvendësime, që do të thotë se klubet do të kenë të drejtë t’i bëjnë vetëm nga 3 zëvendësime sezonin e ardhshëm.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...