Koalicioni ndajnë komunat: ASH-ja me 8, AAA me 5 dhe 3 kandidatë janë jopartiakë

Tetovë, 9 shtator – Informacionet e fundit flasin se për zgjedhjet lokale është arritur marrëveshje që në 5 komuna AAA të ketë kandidat për kryetar, në 8 komuna do të garojë ASH-ja dhe në 3 komuna do të ketë kandidat jopartiak të përbashkët.

 

Në aspekt të bartësve, AAA do të ketë bartës në 9 lista të kandidatëve për këshilltarë komunal, ndërsa ASH-ja në 11 komuna. AAA e ka Çairin me kandidat Bekim Sali, Likovën me kandidat Arsim Idrizi, Studeniçanin me kandidatin Fatmir Ejupi, Kërçovën me kandidatin Mazllam Osmani dhe Dollnenin me kandidat Samedin Imeri.

ASH-ja do ta ketë Gostivarin, Dibrën, Bogovinën, Vrapçishtin, Sarajin, Haraçinën, Strugën, Kumanovën dhe Bërvenicën. Të përbashkët janë Tearca, Zhelina dhe Tetova.

Related posts

Është hapur Qendra për mbështetje të familjeve kujdestare

Z H

Bujar Osmani nesër do të jetë nikoqir i Gërvalla-Schwarz

D V

Nderohen viktimat e tërmetit në Shkup nga viti 1963

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com