Agjencia Zhurnal.mk

Kolegët nga MPB nderojnë në varrim policin Safet Bajrami

Shkup, 22 qershor – Një pjesë e madhe e pjestarëve të MPB-së që njëkohësisht kanë qenë kolegë të policit tashmë të ndjerë Safet Bajrami i cili humbi jetën në aksidentin e djeshëm në Qarkoren e kryeqytetit kur një kamion u përplas me makinën BMË të cilën e kishin ndaluar për kontrollë pjestarë të MPB-së.

Kolegët e policit Safet Bajrami sot në uniformë kishin marrë pjesë në varimin e të ndjerit në shenjë respekti ndaj punës dhe personalitetit të tij.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...