Komisioni kuvendor për arsim, shkencë dhe sport do të mbajë dy seanca

Shkup, 23 shtator – Komisioni kuvendor për arsim, shkencë dhe sport do të mbajë dy seanca.

Anëtarët e Komisionit do të debatojnë rreth propozim ndryshimeve dhe plotësimeve të Ligjit për veprimtari inovative, të Ligjit për arsimtarë dhe bashkëpunëtorë profesionistë në shkollat fillore dhe të mesme dhe rreth Ligjit për Byronë për zhvillim të arsimit, të gjitha në lexim të parë.

Related posts

Ministrja Gërvalla: Reciprociteti me Serbinë në përputhje me marrëveshjen e nënshkruar në Bruksel

D V

Opozita dhe shoqëria civile akuzojnë Kurtin për mungesë të transparencës në dialogun me Serbinë

D V

Ambasada e SHBA-së përkrahë reagimin e ambasadorit gjerman ndaj Rakiqit, që krahasoi aksionin e policisë në veri me “Natën e Kristaltë”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More