Agjencia Zhurnal.mk

Komisioni propozoi që nxënësit deri në klasën e tretë të shkojnë në shkollë, dhe për pjesën tjetër online

Shkup, 13 gusht – Nxënësit deri në klasën e tretë duhet të shkojnë në shkollë, dhe për pjesën tjetër online në internet, pra nga shtëpia, Komisioni për sëmundje infektive propozoi në mbledhjen e sotme me përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Këtë e tha Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce, i cili tha se ky propozim i Komisionit duhet të diskutohet në një seancë të Qeverisë dhe duhet të merret një vendim përfundimtar.

– Për kopshtet e fëmijëve të hënën e ardhshme ose të martën do të kemi një takim tjetër me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, ata po azhurnojnë numrin, sepse tani ata shohin sa fëmijë do të regjistrohen dhe sa do të regjistrohen, kështu që bazuar në atë që do të bëhet, shtoi ai Filipce.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...