Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Komisionin evropian kundër kthimit të kufijve

Zhurnal Ads

Bruksel, 30 nentor – Komisioni Evropian ka shprehur edhe një herë mbështetjen për Marrëveshjen e Schengenit, me presidenten Ursula von Lejen që ka thënë se kthimi i kufijve duhet të mendohet vetëm si zgjidhje e fundit. Schengeni lejon qarkullimin e njerëzve dhe mallrave ndërmjet shumicës së shteteve anëtare të Bashkimit Evropian.

Përkrahjen e ruajtjes së lëvizjes së lirë Lejen e ka shprehur gjatë një takimi që ka pasur me ministrat e shteteve anëtare. Ka thënë se është qenësore për ekonominë evropiane që të vazhdohet me këtë formë funksionimi. Megjithatë, shefja e krahut qeveritar të Bashkimit Evropian ka bërë thirrje për më shumë përgjegjësi në mesin e vendeve anëtare.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Agjencia e Zbatimit të Gjuhës dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale përforcojnë bashkëpunimin

E.E.

Nismëtarët për kongres të jashtëzakonshëm në VMRO, kritikojnë Mickoskin

E.E.

Pendarovski: Rruga nga Pavarësia nuk është e lehtë, kërkon politikanë që e ndjekin interesin e qytetarëve

E.E.

ASH: Zyrtarët e BDI-së s’kanë përgjegjësi morale

Z H

Forumi rinor i LSDM zgjedh përbërjen e re

T E

VMRO-ja vazhdon protestat në mbrojte të identitetit maqedonas

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...