Agjencia Zhurnal.mk

Komuna Çair dhuroi maska mbrojtëse dhe mjete për dezinfektim për ekipet e zjarrëfikësve

Shkup, 1 prill, zhurnal.mk – Shërbimet e Komunës së Çairit për çdo ditë sigurohen që maskat mbrojtëse dhe mjetet për dezinfektim që u siguruan përmes donacionit të përfundojnë në duart e atyre që në këto rrethana kanë më së shumti për siguri higjienike në terrenin e punës.

Në këtë aksion të shpërndarjes u përfshinë edhe ekipet e veprimit të Brigadës së Zjarrëfikësve të Qytetit të Shkupit – nëndega Bit Pazar dhe Shoqatën e zjarrëfikësve vullnetarë “Bajram Miftari” .

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...