Agjencia Zhurnal.mk

Komuna e Çairit asfalton rrugën Nikolla Maleshevski në Fushë Topanë

Shkup, 22 qershor – Komuna e Çairit rrumbullakësoi projektin e asfaltimit të rrugës Nikolla Maleshevski në lagjen Fushë Topanë me asfaltimin e rrugicave dhe zonës së parkimit në afërsi të ndërtesës 39 në këtë rrugë, premtim që iu dha banorëve të kësaj zone.

Në periudhën në vazhdim intervenimet e shërbimeve të komunës do të vazhdojnë edhe për riparimin e infrastrukturës rrugore në rrugë tjera në kompetencë të Komunës së Çairit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...