Maqedoni

Komuna e Çairit, MPB dhe “Shvercerët” në takim të përbashkët kundër gjuhës së urrejtjes

Zhurnal Ads

Shkup, 23 shtator – Zhurnal.mk – Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu, sot ka realizuar takim me përfaqësues nga MPB dhe nga tifo grupi “Shvercerët”, me qëllim për t’u konsoliduar dhe për të ndërmarë masa kundër gjuhës së urrejtjes, informon Zhurnal.

Në këto ditë të fundit janë shënuar disa incidente nga tifo grupi “Komitët”, dhe për këtë qëllim, “Shvercerët” nuk duan të bien pre e provokimeve.

Në takim gjithashtu është biseduar për masat mbrojtëse dhe protokolet lidhur me fillimin e mësimit në shkolla dhe në çerdhe.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2638984206430231?xts[0]=68.ARDrJcnvfp3rSkLQTyoG_hotcSlu6OPt0FciDe-ZzYmu0WcWYg8TpYSq1kGoHObNW_LsqQaH_sNbynZO7ees7-oauc6bTT4gf88tJtoz8S8Ropi98V0Vq92TBHagMCsj4hY0egtH3QeMXfae-j8wJsYPhZrvLofZFhwNSz6af18ZjSJUuaHQVmNM84Gd7VKyIVW5E_ZyswdvvSnNomYQjGasUnispy5H6iD0wBHBcAMrwwLn6gmwFSU0S-UOIXKiEODxOdfKoF1InL5Mb_C_xYmX3Cowl6LCA1PHGDcYq5GAe-hB8AXg-H6bjMpH0AqGLuL-ioOti7gAAjIDNGuEIkquJeGDvnmMg9UNvm3pzLdb3YDad2uVR3ajEoo&tn=-R

Postime të ngjashme

Matura shtetërore nga 29 maji deri më 14 qershor, lëndë të reja informatika dhe gjeografia

Z H

Qeveria miratoi pakon e katërt ekonomike, 31 masa në vlerë prej 470 milion euro

T E

Filloi vaksinimi kundër gripit sezonal, interesim i lartë i qytetarëve, terminet janë të mbushura

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...