Komuna e Çairit nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Go Green Shkup

Shkup, 1 tetor – Komuna e Çairit sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me shoqatën për zhvillim të qëndrueshëm dhe mbrojtjen e mjedisit jetësor, Go Green Shkup.

Të dyja palët janë zotëruar se bashkërisht do të punojnë në të mirën e mjedisit ku jetojmë dhe krijimin e hapësirave të gjelbra.

“Komuna e Çairit është komuna më e gjelbër në Shkup dhe do të vazhdojmë ta ruajmë këtë gjelbërim e të krijojmë hapësira të tjera shtesë”, shprehet kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu.

E gjelbra nënkupton jetë, e pikërisht në drejtim të kësaj nënshkruam edhe memorandumin e bashkëpunimit me Shoqatën për…

Posted by Visar Ganiu on Friday, October 1, 2021

Related posts

EURACTIV: SHBA-të bëjnë presion mbi Bullgarinë që të heqë veton ndaj Maqedonisë

Z H

Prej sot paraqitje për vaksinim edhe nëpër shtëpi

Z H

Arsovska: Do të blejmë 250 eko-autobusë të rinj, transporti në Shkup do jetë pa pagesë

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More