Maqedoni

Komuna e Gjorçe Petrovit dhe Kisella Vodës nesër pa energji elektrike

Zhurnal Ads

Shkup, 2 shtator, zhurnal.mk – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektro-shpërndarës nesër pa energji elektrike do të jenë një pjesë e konsumatorëve të komunave Gjorçe Petrov dhe Kisella Vodë, bëjnë të ditur nga QRMK – Shkup.

Në periudhën nga ora ora 09:00 e deri në orën 12:00 pa furnizim me energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “Znepole”, Komuna e Gjorçe Petrovit.

Në periudhën nga ora 09:00 e deri në orën 14:30 pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “95” në fshatin Vollkovë, konsumatorët në nënrrugën numër 4 në Novosellë, si dhe konsumatorët afër salla sportive dhe afër shkollës në Novosellë, Komuna e Gjorçe Petrovit.

Në periudhën nga ora 09:00 e deri në orën 15:00 pa energji elektrike do të jenë një pjesë e konsumatorëve të rrugës “Voin Drashkoviq”, Komuna e Gjorçe Petrovit, si dhe një pjesë e konsumatorëve të rrugës “Dimo Haxhi Dimov” të vendosur rreth Agjencisë për Sigurim OSA, si dhe konsumatorët e rrugëve “Dimo Haxhi Dimov” numër 122, 124, 125, 126 dhe 127, Komuna e Kisella Vodës.

Në periudhën nga ora 13:00 e deri në orën 15:00, pa energji elektrike do të jenë një pjesë e konsumatorëve të rrugëve “Beas Kule” dhe “Gostivarska”, Komuna e Gjorçe Petrovit.

Postime të ngjashme

Gjendja me epideminë: 2238 raste aktive, prej tyre 754 në Shkup

Z H

Anulohen dy seanca për rastin “TNT”

XH,I

Qeveria përfundon seancën e 13-të, ja vendimet

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...