Agjencia Zhurnal.mk

Komuna e Hanit të Elezit dhe Kaçanikut pajtohen për marrëveshje bashkëpunimi

Hani Elezit, 28 janar – Zhurnal.mk – Kryetari i komunës Rufki Suma dhe nënkryetari Mallzum Qajani, pritën sot në takim pune homologët e tyre nga Komuna e Kaçanikut, Kryetarin Besim Ilazi dhe nënkryetarin Ylber Bajra.

Ata në takim, biseduan lidhur me zhvillimet aktuale në komunat përkatëse me ç’rast u theksuan raportet shumë të mira ndërmjet dy komunave si dhe mundësit e bashkëpunimit në shumë fusha e projekte të përbashkëta.

Për këtë qëllim dy kryetarët u pajtuan që së shpejti të inicojnë edhe procedurat për nënshkrimin e marrëveshjes së bashkëpunimit ku do të precizohen fushat specifike ku dy komunat mundë ti konkretizojnë interesat e përbashkëta.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...