Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Komuna e Sarajit kërkon që procesi arsimor të zhvillohet me prani fizike të nxënësve

Shkup, 28 shtator – Këshilli komunal i Komunës së Sarajit unanimisht ka miratuar vendim që procesi edukativo arsimor në Shkollat Fillore të zhvillohet me prezencë fizike.

Këshilli Komunal së bashku me Sektorin për Arsim kërkojnë nga Komisioni adekuat në kuadër të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, procesi edukativo arsimor të zhvillohet me prani fizike.

Komuna e Sarajit, ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme sipas Protokolloeve të caktuara nga Komisioni për sëmundje infektive, ku edhe ka marrë edhe pëlqime nga prindërit, ku ka dakordësi që në Komunën e Sarajit nxënësit të shkojnë në shkollë.

“Në mbledhjen e sotme, Këshilli Komunal, ka kaluar edhe propozimen e i Komunës së Sarajit, i cili ka marë edhe pëlqimin e Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve për ndryshime në planin urbanistik të Liqenit Treska, dhe më pas të shpallet zonë e lirë turistike, për t’u realizuar investimet kapitale në këtë vend”, thonë nga komuna.

Postime të ngjashme

Shabani: Gabimi në mesazh nuk është i MASH-it por operatorëve celularë!

Dafina Vidishiqi

Ahmeti për ditën e çlirimit të Republikës së Kosovës: Shteti i Kosovës po ecë përpara

Dafina Vidishiqi

Rënia e lindjeve, shqetësuese në Kërçovë! Për 5 vite numri është përgjysmuar

Dafina Vidishiqi

Zaev hap zyrë në Strumicë për takime me qytetarë

Dafina Vidishiqi

Të hënën fillon regjistrimi në shkollat e mesme

R Zh

MASH: Shkollat nuk guxojnë të marrin para për dëftesat, kjo është në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjet

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...