Komuna e Vrapçishtit bëhet me Brigadë zjarrfikëse

Vrapçisht, 24 shtator – Komuna e Vrapçishtit bëhet me qendër për zjarrfikës. Lajm i shumëpritur për banorët e Komunës së Vrapçishtit. Komuna e Vrapçishtit si projekt-lider ka fituar projekt nga bashkëpunimi ndërkufitar Maqedoni e Veriut – Shqipëri (IPA fonde).

Projekti ka të bëjë me krijimin e qendrës së zjarrfikësve me vlerë totale prej 400.000 euro.

Ky projekt do të bëj të mundur që Komuna të ketë ekipin e vet të zjarrfikësve dhe do të jetë në dobi të të gjithë qytetarëve të kësaj Komune, thuhet në njoftimin zyrtar nga Kryetari i Komunës së Vrapçishtit Isen Shabani.

Related posts

Aktive 10.785 raste me Kovid-19, janë vaksinuar 47 për qind e qytetarëve të moshës madhore

D V

KSHZ: Gjithsej 5164 persona janë kontrolluar në Listën zgjedhore

Z H

Editorial / Me këtë mendësi politike, a është e gatshme VMRO DPMNE t’i pranojë shqiptarët si partnerë të barabartë!

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More