Komunikacioni mesatar, nuk ka pritje më të gjata në vendkalimet kufitare

Shkup, 21 shtator – Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

 

Siç kumton LAMM, komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa pengesa kryesisht nëpër rrugë të thata.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Isaku: Ditë e suksesshme për përforcimin e rolit të gruas në shoqëri

D V

Miqtë e Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë në Kongresin e SHBA-së do ta kryesojnë grupin për BE

Z H

Në Tabanoc dhe në Bogorodicë pritet një orë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More