Agjencia Zhurnal.mk

Komunikacioni në Maqedoninë e Veriut, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare

Shkup, 20 nëntor, zhurnal.mk – Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë zhvillohet nëpër korsi të lagura dhe pa ndërprerë.

Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatare. Në kalimet kufitare (nga ana e Maqedonisë) nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shtetit.

Prej 15.11.2019 ka hyrë në fuqi detyrimi ligjor për pajisjet dimërore në makina. Ky detyrim do të zgjasë deri më 15.03.2020.

LAMM rekomandon përshtatje të shpejtësisë, respektim të sinjalizimeve rrugore dhe vozitje të kujdesshme, sidomos në rrugët ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...