Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, në vendkalimet kufitare nuk ka ndalesa më të gjata

Shkup, 29 shtator – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë vende-vende të lagështa. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.

 

Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjalizmit të vendosur në komunikacion e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

UNHCR: Konventa për refugjatë – 70 vjet mbrojtje të jetës së njerëzve të detyruar për të ikur

Z H

Filipçe siguron se nuk ka për momentin masa të reja, mjafton vaksinimi

Z H

Zaev: Papunësia ka rënë në shkallë historike prej 15.9 përqind

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More