Komunikacioni nëpër rrugë vende-vende të lagështa, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi

Shkup, 3 tetor – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë nëpër rrugë vende-vende të lagështa, njofton DPHM.

 

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje  të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. 

Related posts

Hoxha: Nuk pranoj shantazhe, edhe mullixhinjtë janë fajtorë për këtë situatë

Z H

PTHP për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit do t’i hetojë prokurimet publike për ndërtimin e spitaleve modulare

D V

Mbetet edhe një javë deri në fund të fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More