Agjencia Zhurnal.mk

Konevski: Mijalkov nuk ka ambicie për lider por ka të drejtë të shqetësohet

Shkup, 21 shtator – Hristijan Mickoski refuzon të përballet me delegatët që e zgjodhën atë në kongresin e ri të jashtëzakonshëm, sepse ai do të presë kongresin e rregullt vitin e ardhshëm në mënyrë që të mund të zgjedhë delegatët e tij, tha ish kryetari i Aeroportit Ivica Konevski në 360 Gradë, i cili është pjesë e grupit iniciativë për ndryshimet e VMRO-DPMNE-së. Lidhur me pyetjen nëse ish-shefi i policisë sekrete Sasho Mijalkov qëndron pas tyre, Konevski përgjigjet:

“Mijalkov nuk ka ambicie drejtuese dhe nuk dëshiron të përzihet në politikë, por vepron publikisht, kërkon përgjegjësi dhe një kongres të jashtëzakonshëm. Sidoqoftë, ai është një nga themeluesit e partisë, ai ka të drejtë të shqetësohet. “Në fund, ai e mbështeti Mickoskin të jetë një udhëheqës dhe kjo është arsyeja pse nuk është e drejtë që ai të diskreditojë këdo që e mbështeste atë.”

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...