Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Konferencë “Forcimi i sundimit të Ligjit” në Ballkanin Perëndimor: Mjete të vjetra për rregulla të reja?

Në organizim të Instituti Societas Civilis për Demokraci – Shkup (IDSCS), Rrjetit Politicon (PIN) dhe Qendrës për Politikë Bashkëkohore (CSP) do të mbahet sot konferencë onlajn “Forcimi i sundimit të Ligjit” në Ballkanin Perëndimor: Mjete të vjetra për rregulla të reja?

Qëllimi i konferencës, siç theksojnë organizatorët, është të reflektohet mbi procesin e vazhdueshëm të reformës së sundimit të ligjit në vendet kandidate të Ballkanit Perëndimor, për të diskutuar sfidat e saj dhe për të vendosur një rrugë të re për të ardhmen.

Sipas organizatorëve, fjalime hyrëse do të kenëMarko Trosanovski, kryetar i Institutit për demokraci “Societas Civilis” Shkup, Jovana Maroviq, drejtor ekzekutiv i Rrjetit Politikon dhe Frosina Tasevska, sekretare shtetërore në Ministrinë e Drejtësisë.

Projekti “Forcimi i sundimit të Ligjit në Ballkanin Perëndimor: Mjete të vjetra për rregulla të reja ” zbatohet nga Rrjeti Politikon në bashkëpunim me Qendrën për politika bashkëkohore dhe me mbështetjen e Ambasadave të Holandës në Serbi dhe Mal të Zi, dhe IDSCS është partner për zbatim në Maqedoninë e Veriut.

Postime të ngjashme

MSH: Dozën e parë të vaksinës e kanë marë 31% e banorëve mbi 18 vjeç

Z H

Zaev falenderon zjarrfikësit për përkushtimin dhe njofton për ardhjen e 4 helikopterëve ndihmë nga Serbia

Z H

Të falimentuarit në afat prej 30 ditëve të paraqiten në Agjencinë për Punësim

Z H

Komuna Çair dhe zjarrfikësit “Bajram Miftari” në ndihmë në Nagoriçan të Vjetër

Z H

Radev-Pendarovski: Edhe Bullgaria ka probleme me zjarret por do të dërgojnë mjete zjarrfikëse në RMV

Z H

Zjarret në Maqedoni/ Shekerinska njofton për ndihmë nga Sllovenia

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...