Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Konferencë për efektivitetin e institucioneve kombëtare për të drejtat e njeriut

Shkup, 31 mars – Zhurnal.mk – “Civil Rights Defenders” dhe Instituti për politikë evropiane – Shkup sot organizojnë konferencë virtuale “Themeli i të drejtave të njeriut: Institucione kombëtare efektive për Ballkanin Perëndimor”.

Konferenca do të mbahet përmes ueb platformës shumëgjuhëshe KUDO.

Diskutimi, siç kumtoi organizatori, do t’i potencojë gjetjet e indeksit të parë rajonal mbi efektivitetin e institucioneve kombëtare për të drejtat njeriut në Ballkanin Perëndimor, i përgatitur nga “Civil Rights Defenders” , Instituti për politikë evropiane – Shkup dhe ekspertë nga rajoni.

Autorët e raporteve do t’i diskutojnë gjetjet me përfaqësuesit e institucioneve kombëtare për të drejtat e njeriut në rajon – avokatët e popullit nga Bosnjë e Hercegovinës dhe Malit i Zi, një përfaqësuese e zyrës së avokatit të popullit në Kosovë, komisioneri për mbrojtje nga diskriminimi nga Shqipëria, sekretari i përgjithshëm i Agjencisë për mbrojtjen e të dhënave personale nga Maqedonia e Veriut dhe komisionerja për mbrojtje dhe barazi nga Serbia.

Postime të ngjashme

Arafat Shabani: Nuk mund të detyrojmë mësimdhënësit të vaksinohen

Zekirija Haxhiu

Covid/ 5 të infektuar dhe 1 viktimë

Zekirija Haxhiu

Zaev: Nuk lejojmë në tryezë të vendoset identiteti dhe gjuha maqedonase

Zekirija Haxhiu

Himni i Maqedonisë V. më tepër monoetnik se sa multietnik, çfarë duhet ndryshuar?

Zekirija Haxhiu

Vullnet Ameti takohet me akademikun Marenglen Verli nga Shqipëria

Zekirija Haxhiu

Alternativa-ASH: Edhe një dështim tjetër në procesin integrues

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...