Konferencë “Përballja me narrativa jolberale-euroskeptime nga poshtë”

Shkup, 28 shtator – Në Universitetin “Goce Dellçev” në Shtip sot do të mbahet diskutimi i parë publik në organizim të Eurothink –Qendra për strategji evropiane si pjesë e projektit ndërkombëtar “Përballja me narrativat joliverale-euroskeptike nga poshtë”.

Qëllimi i projektit është t’i hulumtojë narrativat joliberale dhe euroskepticizmin në katër vende të Evropës dhe atë në Maqedoni të Veriut, Itali, Poloni dhe Slloveni.

Në ngjarje do të flasin disa përfaqësues nga secila nga organizatat partnere të cilat do t’i prezantojnë rezultatet nga hulumtimet në shtetet e prekura.

Ngjarja do të mbahet në mënyrë hibride, me prani fizike dhe përmes platformës ZOOM.

Projekti është implementuar në bashkëpunim me disa organizata partnere: Universiteti Skuola Normale Superiore – Firencë, Universiteti në Lubjanë – Fakulteti për shkenca politike dhe shoqërore dhe Jan Novak – Kolexh i Evropës Lindore nga Vojnovice.

Related posts

Pas tragjedisë në Tetovë, jep dorëheqje zv.ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani

D V

Shilegov: Qyteti i Shkupit çdoherë do të jetë partner i OEMVP-së për përmirësim të zhvillimit ekonomik lokal

D V

7 të shëruar dhe 21 raste të reja me Covid

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More