Konferencë shtypi nga Samiti BE- Ballkani Perëndimor në Bërdo të Kranjit (drejtpërdrejtë)

Bërdo, 6 tetor – Konferencë shtypi e kryetarit të Këshillit Evropian (KE), Sharl Mishel, kryetaren e Komisionit Evropian, Ursula fon der Lajen dhe kryeministrin slloven nga Samiti BE- Ballkani Perëndimor në Bërdo të Kranjit.

 

https://video.consilium.europa.eu/event/en/24869

Related posts

Parashikimi i motit

D V

Investim Strategjik prej 50 milionë eurove në Komunën e Çairit, një prej investitorëve Behgjet Pacolli

N E

Prezantohet projekti për BRT – sistemin për transport të shpejtë publik me autobusë në Shkup

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More