Agjencia Zhurnal.mk

Konkurs publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme

Shkup, 24 janar – Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik sot do ta prezantojë konkursin e tretë publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme “Sfidë për hulumtues të rinj 3”.

Konkursi publik zbatohet në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, ndërkaq është i dedikuar për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme me qëllim që të nxiten për të menduar kreativ dhe kritik dhe të zhvillohet fryma hulumtuese dhe sipërmarrëse që nga mosha më e hershme. 

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...