Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Kontrolle të mëdha policore në Saraj

Shkup, 29 tetor – Kontrolle të shtuara të policisë vërehen dy ditët e fundit në tërë teritorin e komunës së Sarajit, të cilat kanë të bëjnë me përcjelljen e situatës për sa i takon rrespektimit të masave anti-Covid.

Në disa vendbanime siç janë hyrje daljet e teritorit të komunës, pastaj në Bukoviq, Sfillare e Gllumovë patrullat policore kryesisht ndalojnë veturat që qarkullojnë në orët e pasdites dhe mbrëmjes, i kontrollojnë rregullshmërinë e dokumentacionit dhe mbajtjen e maskës.

Postime të ngjashme

“Finance Think”: Mbyllja e ekonomisë dhe lëvizja e kufizar kanë shkaktuar recesionin më të madh

Z H

90% e zanateve drejt zhdukjes, i pret historia

T E

Arrestohet 26 vjeçarja nga Tetova për vjedhje në firmë

T E

Pendarovski: Prodhimet mjeksore duhet të jenë në dispozicion për të gjithë

E.E.

Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe

T E

Qeveria ende nuk i ka shqyrtuar vërejtjet e Komisionit të Venecias mbi Ligjin për përdorimin e gjuhëve

E.E.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...