Konventa kombëtare e BE-së do ta zhvillojë debatin “Çfarë qëndron në rrugën e zbatimit të legjislacionit anti-korrupsion?

Shkup, 6 korrik – Konventa kombëtare për Bashkimin Evropian në Maqedoninë e Veriut sot do të jetë nikoqire e Grupit punues 4 – Drejtësi, liri dhe siguri (Kapitulli 24), e cila do ta mbajë seancën e nëntë me temë “”Çfarë qëndron në rrugën e zbatimit të legjislacionit anti-korrupsion? në organizim të lëvizjes evropiane.

 

Fjalime hyrëse në seancë do të kenë koordinatorja kombëtare e NKEU-MK dhe profesoreshë në Fakultetin Filozofik në UKIM, Mileva Gjurovska dhe drejtori i Asociacionit sllovak për politikë të jashtme nga Bratisllava, Tomash Strazhaj.

Në debat do të përfshihen përfaqësues të shoqatave dhe asociacioneve, sindikatave, profesorë universitarë, si dhe ekspertë nga Sllovakia

Related posts

Besimi-Pavllova: Vazhdon bashkëpunimi i suksesshëm me BEI

N E

Ja çfarë do t’ju pyesin kur të regjistroheni

D V

Hapet konkurs për regjistrim në konvikte

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com