Agjencia Zhurnal.mk

Kopshti zoologjik i Shkupit me park aventure për fëmijët

Shkup, 3 korrik, zhurnal.mk – Kopshti zoologjik i Shkupit do të ketë park aventure.

Parku aventurë është donacion gna Agjencia për Sport dhe Rini, dhe ka për qëllim rekreacionin, sportin dhe festë për fëmijët nga 5 deri në 12 vjet.

Nga kopshti zoologjik thonë se ky park do t’i ngjajë parqeve avanturiste evropiane për fëmijët dhe do të ketë hapësirën prej 2.000 metra katror.

Siç thonë nga kopshti zooligjik, shfrytëzimi i parkut aventurë do të jetë falas.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!