Agjencia Zhurnal.mk

Koronavirusi/Nga nesër fillon dhënia e terapisë së kombinuar, klorikinë me azitromicinë

Shkup, 24 mars – Ministri i Shëndetësisë, Flipçe gjatë konferencës për shtyp mbi gjendjen e koronavirusit tha se Komisioni i Etikës ka marrë vendim që nesër te pacientë të caktuar, varësisht nga pasqyra klinike e sëmundjes, do të niset terapia e kombinuar me klorikinë dhe azitromicinë, e cila në shumë vende të botës që po luftojnë koronavirusin ka dhënë rezultate të mira.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...