Kosovë

Kosovë/ Afati i dytë i testit të Maturës më 10 tetor

Zhurnal Ads

Këshilli Shtetëror i Maturës (KShM) ka vendosur që testi i dytë i Maturës Shtetërore 2020 do të mbahet më 10 tetor.

Sipas një njoftimi për media nga MASH-i, Kryetari i KShM, Gëzim Berisha, ka bërë të ditur se më 15-24 shtator, maturantët e mbetur për afatin e dytë do të mund ta paraqesin testin, rezultatet e të cilit do të bëhen publike më 16 tetor 2020.

Tutje në njoftim thuhet se nga data 19-21 tetor do të jetë afati i ankesave, rezultatet e të cilave, pas shqyrtimit do të publikohen më 23 tetor

“Këshilli Shtetëror i Maturës (KShM) ka mbajtur sot takimin e radhës ku është diskutuar për afatin e dytë të Maturës Shtetërorë 2020 dhe është vendosur që data 10 tetor 2020 të jetë dita e mbajtjes së Testit të Maturës për afatin e dytë. Kryetari i KShM, Gëzim Berisha, ka bërë të ditur se nga data 15-24 shtator, maturantët e mbetur për afatin e dytë do të mund ta paraqesin testin, rezultatet e të cilit do të bëhen publike më 16 tetor 2020. Ai ka theksuar se, më pas, nga data 19-21 tetor do të jetë afati i ankesave, rezultatet e të cilave, pas shqyrtimit do të publikohen më 23 tetor, për të shënuar kështu përfundimin e gjithë procesit të Maturës Shtetërore për këtë vit”, thuhet në njoftim.

Ndryshe, në afatin e parë të Maturës Shtetërore, testin e kanë kaluar 17.105 nxënës nga 25.362 sa kanë marrë pjesë në test, ndërsa për 8.257 maturantë mbetet si mundësi edhe afati i dytë i Provimit të Maturës.

Postime të ngjashme

Në Spitalin e Gjakovës të shtrirë janë 28 pacientë, prej tyre 19 janë me COVID-19

admin

Policia iu shqipton gjobë 596 personave që nuk respektuan masat ndaj COVID-19

admin

Paralajmëron Zemaj: Spitalet janë të mbingarkuara, bëni kujdes

D XH
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...