Agjencia Zhurnal.mk

Kostadinov: Gjuha maqedonase është e pranuar, nuk do kemi problem me rrugën tonë të integrimit në BE

Shkup, 17 shtator – Ne flasim një gjuhë maqedonase që është e njohur nga e gjithë bota dhe unë jam sinqerisht i bindur se mosmarrëveshjet dypalëshe nuk do të jenë një pengesë në rrugën tonë të integrimit në BE, tha sot zëdhënësi i LSDM-së Kostadin Kostadinov, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarit në lidhje me memorandumin e paraqitur nga Bullgaria për shtetet anëtare të Unionit.

Ai theksoi se si politikan serioz dhe LSDM-ja si parti serioze gjithmonë i ka dhënë një shans përmes dialogut dhe përmes bisedave të gjera, për të mbyllur të gjitha çështjet kryesore që shqetësojnë qytetarët e vendit tonë, por edhe qytetarët e vendeve me të cilat kemi pasur mosmarrëveshjet.

“Gjëja më e rëndësishme është që unë jam maqedonas nga këtu, flas maqedonisht nga këtu, ju bëni pyetje në maqedonisht dhe natyrisht më e rëndësishmja sipas marrëveshjeve, të njohura nga e gjithë bota. “Unë jam sinqerisht i bindur se mosmarrëveshjet dypalëshe në rastin e Republikës së Bullgarisë nuk do të jenë një pengesë në rrugën tonë të integrimit në BE,” tha Kostadinov.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...