Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Kostadinovska: Mësim online ndjekin rreth 88% të nxënësve

Shkup, 20 tetor, zhurnal.mk – Nga LSDM lavdërohen se edhe gjatë një pandemie serioze, Qeveria dhe Ministria e Arsimit, përmes një qasjeje të përgjegjshme dhe sistematike, siguruan një fillim të suksesshëm të vitit shkollor dhe një proces të suksesshëm mësimor. Po dëshmohet çdo ditë se modeli i kombinuar që krijuam ishte më se i nevojshëm dhe mësimi në distancë është absolutisht i domosdoshëm dhe i pashmangshëm.

“Sot, rreth 88% e nxënësve ndjekin me sukses mësimin online pa shumë vështirësi dhe ky numër është rritur me 18% që nga fillimi i vitit shkollor. Një rritje e tillë, ndër të tjera, është për shkak të nismave të pushteteve vendore që për një periudhë jashtëzakonisht të shkurtër, përmes dhurimeve kanë siguruar pajisje IT për nxënësit dhe mësimdhënësit që nuk i kanë pajisjet e nevojshme.”,- deklaroi Bisera Kostadinovska nga LSDM.

Postime të ngjashme

Zyberi: Ideja për Kryeministër shqiptar nuk është shuar

D J

Dhuna në familje rrallë përfundon në gjykatë

D J

Carovska: Shkollat profesionale me profile të hapura sipas nevojave të tregut të punës

D J

Deputetët do t’u parashtrojnë pyetje kryeministrit dhe ministrave

D J

Trajanov: Të gjithë të cilët do të përfshihen në regjistrim të vaksinohen

D J

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

B M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...