Kovaçevski: Gabuam me disa parti shqiptare

nga Redaksia

Shkup, 21 prill – LSDM-ja zhvilloi tubimin qendror përmbyllës në Shkup. Dimitar Kovaçevski para qytetarëve dhe simpatizantëve tha se për 7 vite pushtet, LSDM-ja dëshmoi se si duhet dhe si mbrohet shteti. Ai tha LSDM-ja ka gabuar me disa partnerë të koalicionit pasi sipas tij, çështjet etnike i kanë kthyer në biznes.

“Një pjesë e tyre e kaluan vijën e kuqe dhe çështjet etnike i bënë biznes. Një pjesë e partive shqiptare dhe disa maqedonase, nga çështjet etnike bën profesion, biznes dhe karriera personale. Kjo duhet të ndryshohet shpejt dhe menjëherë pas 8 majit”, tha Dimitar Kovaçevski, LSDM.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More