Krijohen vende të reja parkimi në Komunën e Çairit

Shkup, 13 korrik – Ekipet e punës të Komunës së Çairit në rrugën “Parashiqevi Qiriazi”, janë drejt rrumbullakimit të procesit të punës për krijimin e vend-parkingjeve të reja në sipërfaqe të përgjithshme prej afër 1500 m2.

 

Krijimi i vendparkingjeve të reja, të reja në territorin e Komunës së Çairit, thuhet në kumtesë, është një nga punët që po i kushtohet vëmendje e madhe në vazhdimësi.

“Njëra pjesë e këtij vend-parkingu tanimë ka përfunduar dhe po shfrytëzohet nga banorët e lagjeve përreth, ndërsa pjesa tjetër është duke u shtruar me pllaka bekaton. Në drejtim të rritjes së kapaciteteve për vende të reja parkingu, punët janë duke vazhduar edhe në shumë lokacione të tjera të Komunës së Çairit”, thuhet në kumtesën e komunës së Çairit.

🅿️🚗🚗🅿️Krijimi i vend-parkingjeve të reja në territorin e Komunës së Çairit, është një nga punët që po i kushtojmë…

Posted by Visar Ganiu on Tuesday, July 13, 2021

Related posts

Shekerinska: Bashkëpunim shtesë me Slloveninë për përballjen e suksesshme me zjarret në të ardhmen

D V

Editorial: Liderët shqiptarë assesi të marrin guximin të dalin në mejdan si Zaev e Mickoski

N E

Ekskluzive: Ligji për Shtetësi kalon nesër në Qeveri, dorëzohet në kuvend me “flamur evropian” (video)

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More