Agjencia Zhurnal.mk

Kruja vatra më e re e COVID-19 në Shqipëri, nga 21 të testuar së fundmi 11 rezultojnë pozitivë

Kruja ka regjistruar 11 raste me COVID-19 teksa deri më tani ka pasur 23 raste.

Balkanëeb mëson se së fundmi nga 21 tamponë që janë marrë në Krujë 11 prej tyre kanë rezultuar pozitivë dhe tashmë Kruja bëhet qendra më e re e COVID-19 në Shqipëri.

Në total Kruja regjistron 33 të infektuar me COVID-19 ndërsa sipër saj qëndrojnë vetëm Tirana, Shkodra Durrësi dhe Fier.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...