Agjencia Zhurnal.mk

Kryeministri Zaev në mbështetje për pjesëtarët e LGBT shoqërisë

Kryeministri Zoran Zaev shkroi në Facebook në shënimin e ditës ndërkombëtare kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë, përcjellë Zhurnal.
Zaev shkruan se duhet t’i jepen mbështetje të gjithë atyre që mbrojnë dhe promovojnë të drejtat e pjesëtarëve të bashkësisë LGBT.
“Sot është dita ndërkombëtare kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë – #IDAHOBIT. Ditë e bukur për t’iu dhënë respekt të gjithë atyre që mbrojnë dhe promovojnë të drejtat e pjesëtarëve të LGBTI bashkësisë. Ditë e bukur të porosisim se në luftën për mundësi të njejta, pa dallim të orientimit seksual apo identitetit gjinor, secili mund të japë kontributin e tij. Solidariteti dhe promovimi i gjithë njerëzve që i përkasin grupeve të pafavorizuara apo në situata të rënda, bëhet tipar i konceptit tonë “Një shoqëri për të gjithë”, shkroi Zaev në Facebook profilin e tij./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...