Agjencia Zhurnal.mk

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, takohet me studentët e UEJL-së

Tetovë, 16 nëntor, Zhurnal.mk – Sot kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka realizuar takim me një grup studentësh nga Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL).

Takimi i mbajtur me studentët e UEJL-së u realizua në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në këtë takim u bisedua për rolin e rëndësishëm të studentëve, aktivizimin e rinisë intelektuale në politikë dhe proceset arsimore të shqiptarëve në vend.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...