Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu me porosi për rininë

Shkup, 11 korrik – Kontributi i Komunës së Çairit lidhur me të rinjtë dhe kontributi i të rinjve lidhur me Komunën e Çairit gjithmonë ka qenë dhe vazhdon të jetë në një vijë.

 

Sonte shumë të rinj dhe të reja të Unionit Studentor Shqiptar, me në krye kryetaren Nermine Hamidi, promovuan vlerat e tyre studentore, por edhe vlerat e kultivuara në përgjithësi në Komunën e Çairit.

Unë i uroj këta student për moton e tyre “Edukojmë të ardhmen e afërt” dhe i përkujtoj se shumë shpejt do të jenë të kyçur në edukimin e brezave të rinj, andaj i porosis që mos të harrojnë se shoqëria jonë është shumë e bukur dhe e llojit unik, por se kjo shoqëri gjithmonë kërkon rini të ngritur që do të jetë shtylla jonë kryesore.

Related posts

UT me marrëveshje bashkëpunimi me Institutin e Kiobiologjisë dhe Teknologjive Ushqimore të Bullgarisë

Z H

Studentët e Maqedonisë do të marrin nga 2.400 denarë në muaj për ushqim

D V

Nikollovski: Anëtarët e bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse duhet të keni minimum përvojë pesëvjeçare në veprimtari

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More