Kryetari i nëndegës Aleancës Radushë përkrah bashkëvendësin Muhamed Ramadanin dhe kryetarin Bexheti

Shkup, 3 tetor – Sot ne tubimin e mbajtur në f.Radushë të Bashkimit Demokratik për Integrim ku u shpalos programi zgjedhore u bashkëngjit kryetari i nëndegës Aleancës Naip Xhaferi me përkrahësit e tij.

 

Ato përkrahin bashkëvendësin e tij bartësin e listës Muhamed Ramadanin dhe gjithashtu edhe kryetarin e Komunës Blerim Bexheti.

BDI SARAJ dita ditës i shtohen përkrahësit thuajse në të gjitha vendbanimet që gravitojnë në këtë Komunë.
Përndryshe sot në Radushë kishe numër të madh të mbështetësve të BDI-së dhe Blerim Bexhetit.

Related posts

Mickovski: Në këto zgjeedhje t’i japim mundësi një të ardhme të përbashkët më të ndryshme dhe të re

D V

Zaevi: Për Tetovën kemi katër investime strategjike të vlefshme, 100 milionë për Kodrën e Diellit

D V

Çairi, shtëpi e 5 universiteteve

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More