Agjencia Zhurnal.mk

Kryetari i RDK-së Memedi në takim zyrtar me ambasadoren e Ukrainës znj Natalija Zadorozhnjuk

Shkup, 14 janar, zhurnal.mk – Kryetari i RDK-së Vesel Memedi, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm Suhejl Fazliudhe nënkryetaren e RDK-së Luljeta Aziri sot takuanambasadorene Ukrainës znj Natalija Zadorozhnjuk.

Në këtë takim mjaft përbajtësorë udiskutua rreth shumë cështjeve të jetës aktuale politike. Kryetari i RDK-së Memedi fillimisht shprehu ngushëllime popullit Ukrainas përtragjedinë ajrore, dhe theksoi se populli Ukrainas ka përjetu sakrifica tëmëdha në të kaluarën dhe sot e kësaj dite.

Kryetari i RDK-sëMemedi theksoi se edhe ne në Ballkan kemi përjetuar sakrifica të mëdha në kohëne komunizmit, por fatkeqësisht edhe në kohën e demokracisë jemi duke përjetuarsakrificat e njejta, sepse nëse atëherë komunistët kanë shijuar të gjithaprivilegjet, edhe sot në demokraci fëmijët e komunistëve janë duke shijuar tënjejtat privilegje.

Kryetari i RDK-së Memedi potencoi se derisa të përfundojkjo situatë, dhe të shijohet maksimalisht drejtësia dhe e vërteta, nuk mund tëketë shpresë se ndryshimi mund të ndodh në Ballkan.

Ambasadorja znj Zadorozhnjuk falënderoi kryetarinMemedi për takimindhe konfirmoi edhe njëherë rëndësinë e respektimit të ligjit në vend dhe mbështeti vizionin dhe frymën e re qëpërcjell RDK, dhe se shteti Ukrainës do të jetë pranë Maqedonisë së Veriut sinë të kaluarën ashtu edhe në të ardhmen

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...