Agjencia Zhurnal.mk

Kryqi i Kuq do të marë donacion prej 633,825 denarëve

Shkup, 12 gusht – Zhurnal.mk – Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut më 13.08.2020 (e enjte) në ora 12:00 në ambientet e qendrës logjistike në Momin Potok – Shkup do të marrë një donacion nga KAM DOO.

Dhurimi konsiston në ushqim dhe higjienë në vlerë prej 633,825.00 denarë dhe ka për qëllim familjet e pafavorshme shoqërore në të gjithë vendin.

Dhurimi humanitar do të merret nga Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq d-r Sait Saiti.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...