KSHZ: Kryetarët e komunave ti dezinfektojnë vendvotimet

Shkup, 13 tetor – Komisionin Shtetëror  i Zgjedhjeve (KSHZ) në bazë të dispozitave nga Kodi Zgjedhor i obligon të gjithë kryetarët e komunave të organizojnë dezinfektim të të gjitha vendvotimeve   në objektet për votim.

 

Siç citohet në kumtesën e Komisionit, për këtë obligim ligjor KSHZ disa herë kohëve të fundit me shkrim i njoftoi njësitë e vetëqeverisjes lokale, me qëllim të respektimit të protokolleve shëndetësore për zbatimin e zgjedhjeve, ndërsa për shkak të mbrojtjes së shëndetit të organeve zgjedhore, votuesve dhe nxënësve. 

Related posts

Mbështetje madhështore për Arben Taravarin në Banjicë të Epërme dhe Banjicë të Poshtme

D V

Spasovski: Shtetasit e diasporës më lehtë do t’i marrin dokumentet personale

D V

Dimovski: Pse po diskutohet për propozimin portugez, kur Bullgaria tashmë e ka refuzuar atë?

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More