Maqedoni

Kumanovë, protestojnë nxënësit: Nuk do ta ndjekim mësimin online

Zhurnal Ads

Kumanovë, 4 tetor – Stop mësimit online, nuk do të kyçemi në platformën online, ishin disa nga parullat e nxënësve të Kumanovës të cilët sot protestën e kundër mësimit në distancë. Nxënësit kërkesën e tyre e adresuan para godinës së komunës së Kumanovës dhe paralajmëruan se nëse kërkesa e tyre nuk merret parasysh do të dalin në protesta edhe më masive.

“Nëse nuk na dëgjon Qeveria dhe nuk na mundëson të kthehemi në shkollë me prani fizike do të dalim përsëri në protestë dhe edhe me numër më të madh dhe nuk do të kyçemi në platformën online”, deklaroi një nxënëse.

“Unë kam dy fëmijë, njëri është klasa parë tjetri klasa katërt. Ai që është klasa parë sipas ligjit shkon në shkollë dhe për atë nuk ka kurrfarë rreziku, ndërsa për atë që është në klasën e katërt dorëzuam kërkesë për ndjekje të mësimit me prani fizike por kërkesa na u refuzua nga ministria e Arsimit dhe Komisioni për Sëmundje Ngjitëse. Nuk e di ku është problem dhe tani fëmija I madh më pyet se përse ai nuk shkon në shkollë dhe nuk di si t’ia shpjegoj”, theksoi një prind.

Postime të ngjashme

Nikollovski: Qeveria e re i hap luftë krimit dhe korrupsionit

Z H

Jancev pret që vendkalimi kufitar Pulevac për në Greqi të përfundojë për 2-3 vjet

T E

Zejnel dhe Osmani drejtorë të rinj në Institutin për sëmundje të mushkërive dhe në Klinikën për reumatologji

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...