Agjencia Zhurnal.mk

Kur emotikoni duke qeshur përdoret në raste të gabuara

Ndonëse ka rreth 15 vjet që është hapur Facebook-u, ende shumë njerëz mbarë botës nuk dinë ta përdorin mirë, dhe ka prej tyre, që ende s’i kanë kuptuar domethëniet e emotikonëve.

Emotikonët që shpërfaqin fytyra të ndryshme, e nganjëherë në vend të shkrimit vendos një të tillë për të treguar emocionet, jo gjithherë kuptohet ashtu si është.

Emotikoni, tashmë mjaft i njohur duke qeshur me lot, në raste të shumta është përdorur gabimisht.

Më poshtë, gjeni disa të tilla që ndonëse janë raste të rënda, përcillen me emotikonin duke qeshur me lot.

Aww, qeni im ka ngordhur😂

Image

Ulur në dhomën e pritjes, duke pritur për të filluar operacioni😂

Image

Babai im vdiq sot 1 vit nga kanceri😂

Image

Prehu në paqe xhaxha Toni. E desha shumë😂

Image

Mamaja ime na la nga kjo botë shpejt. – më vjen shumë keq – Ajo vdiq në orën 6 të mëngjesit😂

Image

Macja ime ka vdekur😂

Image

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...